Tânăr din Republica Moldova, găsit împuşcat pe un câmp din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 31 de ani din Republica Moldova a fost găsit, sâmbătă dimineaţa, pe un câmp din localitatea bistriţeană Cepari, prezentând plăgi împuşcate în zona superioară a corpului, scrie Agerpres în pagina electronică, citată de IPN.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sârb, a declarat că bărbatul rănit a fost găsit în jurul orei 04.00 dimineaţa, în locul numit „Pe sărata”, de către un bărbat care a alertat 112.

Potrivit reprezentantului Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar, echipajul care a intervenit la caz a preluat pacientul cu plăgi împuşcate în membrele superioare, torace şi zona gâtului. Acesta a fost stabilizat, era conştient şi a fost transportat la Unitatea Primiri Urgenţe Bistriţa pentru investigaţii suplimentare.

Poliţiştii au stabilit că rănile suferite au survenit în urma unui conflict spontan cu un alt cetăţean moldovean, care a fugit de la faţa locului şi a fost prins câteva ore mai târziu în judeţul Maramureş.

La locul faptei nu a fost găsită nicio armă, anchetatorii urmând să stabilească dacă a fost folosită una letală sau neletală. Cercetările în acest caz continuă.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite