Străzi blocate, subsoluri inundate și străzi lăsate fără curent după furtuna de aseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

23 de localități din șase raioane, precum și câteva străzi din Chișinău au rămas în beznă noaptea trecută, după ce furtuna a distrus rețelele de electricitate. Patru străzi din orașul Leova au fost blocate de copacii culcați la pământ de vânt.

Furtuna de noaptea trecută a făcut ravagii în Chișinău, precum și în raioanele din împrejurimi. În Capitală, vântul năprasnic a culcat la pământ mai mulți copaci. Totodată, lucrătorii de la Situații Excepționale au intervenit în pomparea apei care a inundat mai multe subsoluri de pe străzile Ion Creangă, 31 August și Calea Ieșilor, relevă Info-Prim Neo. Mai multe case de pe străzile Eugen Coca și Ion Creangă au rămas fără curent electric pe parcursul nopții.

O furtună violentă a transformat Chişinăul într-o imensă piscină în doar câteva minute

23 de localități din șase raioane au rămas în beznă, după ce intemperiile au dus la avarierea rețelelor de electricitate.

Pastru străzi din orașul Leova au fost blocate, după ce furtuna a doborât mai mulți arbori, iar acoperișul Casei de Cultură din satul Borzieni, Hâncești, a fost smuls de vânt.

Vom reveni cu noi informații.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite