Silvia Radu îl îndeamnă pe Valeriu Munteanu să se autodenunţe: Spuneţi-le procurorilor cine sunteţi cu adevărat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul interimar de Chişinău, Silvia Radu, afirmă că vicepreşedintele PL Valeriu Munteanu ar fi deranjat de faptul că ea a început „curăţenia” la Primărie, motiv pentru care liberalul ar denigra-o în ultima vreme. De asemenea, primarul a sugerat că Munteanu ar fi implicat în schemele de corupţie de la Primărie, solicitându-i acestuia să se autodenunţe.

„Cunosc, însă, motivul pentru care mă atacă acest domn. Dacă până acum ştiam cu toţii despre corupţia din Primărie, acum, eu văd şi lucruri concrete. Angajaţii vin să povestească despre neregulile care s-au întâmplat aici”, a menţionat Silvia Radu pe pagina sa de Facebook. 

Adresându-se direct către Valeriu Munteanu, primarul interimar a subliniat: „Ştiu că nu sunteţi străin de multe din schemele prin care se scurgeau banii publici”, a declarat Silvia Radu, adăugând că numele vicepreşedintelui PL ar putea fi „Corupţie la Primărie”. 

„Ştiu că sunteţi deranjat pentru că am început curăţenia. Ştiu că sunteti deranjat că nu mai aveti prin cine să faceţi aranjamentele. Dacă vreti să faceţi cu adevărat un gest civic, atunci duceţi-vă şi faceţi un autodenunţ la procuratură. Spuneţi-le procurorilor cine sunteţi cu adevărat şi ce aţi făcut de-a lungul timpului”, a conchis Radu.

Vicepreşedintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu a semnat miercuri, 29 noiembrie, un denunţ la Procuratura Generală pe numele primarului interimar al Capitalei, Silvia Radu. Acesta o acuză pe primar de uzurparea puterii locale şi solicită oamenilor legii să deschidă un dosar penal.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite