Servicii plătite fără bonuri fiscale, la centrul medical „Galaxia“ din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pacienţii care au beneficiat de serviciile medicale ale clinicii „Galaxia“ contra plată, n-au primit bonuri fiscale Foto: Adevărul
Pacienţii care au beneficiat de serviciile medicale ale clinicii „Galaxia“ contra plată, n-au primit bonuri fiscale Foto: Adevărul

Inspectorii fiscali au găsit în acest centru medical bani încasaţi fără bonuri de casă, precum şi monetar care n-a putut fi justificat de angajaţii clinicii.

Centrul Sănătăţii Familiei „Galaxia“ a intrat în colimatorul FISC-ului după ce mai mulţi pacienţi au semnalat faptul că nu le-au fost eliberate bonuri fiscale pentru serviciile medicale pe care le-au plătit.

Potrivit inspectorilor fiscali, în urma controlului desfăşurat astăzi au fost găsiţi bani încasaţi fără bonuri eliberate de casele de marcat, precum şi un surplus monetar care n-a putut fi justificat de personalul centrului medical. 

Centrul „Galaxia“ a fost amendat cu câte 10.000 de lei pentru fiecare încălcare depistată, pentru desfăşurarea unei activităţi fără utilizarea maşinii de casă şi de control existente sau cu utilizarea maşinii de casă şi de control defectate, nesigilate sau neînregistrate la organul fiscal.

Inspectorii FISC-ului urmează să verifice dacă angajaţii centrului medical primesc salarii în plic, precum şi alte lucruri care ţin de calcularea obligaţiilor fiscale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite