Sergiu Mocanu, indignat că Igor Grosu e păzit de 15 bodyguarzi în timp ce înoată în bazinul de la Guvern: „Pentru asta aţi votat voi?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, susţine că preşedintele Parlamentului, Igor Grosu, care este şi preşedintele PAS, înoată în fiecare dimineaţă în bazinul Universităţii de Educaţie Fizică şi Sport, situat lângă Guvern. Potrivit lui Mocanu, pentru ca Grosu să primească satisfaţie maximă de la înot, acesta ar fi păzit de către 15 bodyguarzi.

În plus, Mocanu susţine că în timp ce înoată Grosu, nu se permite accesul altor persoane în piscină.

„Iată spuneţi-mi, cui îi trebuie limbricul ăsta de Grosu? Are vreo 15 bodyguarzi. El înoată dimineaţa în bazinul de la Guvern, singur, îi fugăresc pe toţi de acolo, iar pe perimetrul de acolo stau bodyguarzii cu ochelari de soare şi se uită prin toate părţile. Stau bodyguarzii pe tot perimetrul şi îl păzesc pe Grosu să înoate în bazinul cela. Vă închipuiţi la ce a visat toată viaţa lui acest cretin, ca acum să ajungă un jalnic preşedinte al Parlamentului, cu vreo 15 bodyguarzi. Pentru asta aţi votat voi?” a declarat Mocanu în emisiunea sa de pe YouTube.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite