Şase milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor din raionul Dubăsari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 2014, raionului Dubăsari vor fi alocate circa 6 milioane de lei pentru lucrări de reparaţie a drumurilor locale, a anunţat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, în cadrul întrevederii de azi cu primarii din localităţile raionului Dubăsari.

„Majoritatea solicitărilor primarilor ţin de reparaţia drumurilor locale, pentru care autorităţile locale nu dispun de bani, motiv pentru care acestea an de an degradează. Tocmai pentru aceasta am decis să susţinem autorităţile locale în soluţionarea problemei drumurilor şi, anul curent, în premieră, din Fondul Rutier au fost alocate circa 400 milioane de lei pentru reparaţia drumurilor dintre sate”, a spus Vasile Botnari.

Potrivit ministrului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, în raionul Dubăsari sunt planificate lucrări de reparaţie a drumurilor de acces spre obiectivele sociale din satele Molovata Nouă, Coşniţa, Pârâta, Holercani, Moldova, precum şi a drumului spre Bacul Molovata. Ministrul i-a îndemnat pe primari să urgenteze prezentarea proiectelor, astfel ca lucrările să înceapă cât de curând posibil.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite