Sărbătoare în Găgăuzia după victoria lui Dodon. Oamenii au ieşit în stradă la miezul nopţii pentru a-şi manifesta bucuria VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Socialistul Igor Dodon a luat 99% din voturile alegătorilor din Găgăuzia. Cât de iubit este preşedintele PSRM în regiunea din sudul Moldovei au aratăt-o alegătorii îndată după primele rezultate preliminare, când au ieşit în stradă să-şi manifeste bucuria.

Mai mulţi oameni au ieşit în stradă pentru a sărbători victoria socialistului şi a fi alături de başcanul Găgăuziei, Irina Vlah. Un şir de maşini au circulat pe străzile de la Comrat având arborate drapelele Moldovei şi regiunii autonome. Sărbătoarea s-a încheiat cu focuri de artificii.

„Găgăuzia este o familie mare, găgăuzii au o părere comună. Astăzi 99% din locuitorii autonomiei au votat pentru Igor Dodon. Eu îmi pun speranţe că preşedintele nostru, Igor Dodon, de asemenea va confirma încredirea oamenilor din Găgăuzia. Igor Nicolaevici, noi suntem cu voi şi din suflet vă felicităm. Suntem convinşi că primul vizit în ţară va fi în Găgăuzia”, a declarat Vlah.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite