Revista Presei: „Poliţiştii cer ajutorul României, Ucrainei şi Rusiei în cazul crimei de la Durleşti"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Există o singură soluţie de depăşire a crizei politice, spun experţii“, „Circul din Chişinău ar putea fi redeschis în 2-3 ani",„Poliţiştii cer ajutorul României, Ucrainei şi Rusiei în cazul crimei de la Durleşti" sunt doar câteva subiecte de astăzi.

Postul de televiziune Publika TV, anunţă că anchetatorii care investighează crima de la Durleşti au apelat la ajutorul experţilor din România, Ucraina, Rusia şi Belarus pentru a efectua portretul psihologic al asasinului. Între timp, şi colegii victimelor au nevoie de asistenţă psihologică. Anunţurile au fost făcute aseară la o ediţie specială de la Publika TV.

„Există o singură soluţie de depăşire a crizei politice, spun experţii" este un alt subiect al aceluaşi post de televiziune. Singura soluţie pentru depăşirea crizei politice din Moldova este alegerea şefului statului prin majoritatea simplă, în Parlament. De această părere sunt experţii în drept constituţional. Ei spun că magistraţii Curţii Constituţionale ar trebui să dea o interpretare Legii Supreme, astfel încât Legislativul să poată micşora numărul de voturi necesar pentru alegerea preşedintelui.

„Circul din Chişinău ar putea fi redeschis în 2-3 ani", scrie ziarul Timpul. Uşile Circului din Chişinău vor fi deschise pentru public nu mai devreme decât în câţiva ani. Ministerul Culturii va face o evaluare a clădirii şi a bunurilor care s-au mai păstrat, dacă în termen de 20 de zile nu va fi contestată decizia instanţei de judecată prin care Circul a fost restituit statului, a declarat pentru Info-Prim Neo ministrul Boris Focşa.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite