Reacţie Wizz Air: "Suntem interesaţi de piaţa aeriană a Republicii Moldova şi ne aflam în discuţii cu autorităţile de aici”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wizz Air vrea să vină în Republica Moldova
Wizz Air vrea să vină în Republica Moldova

Declaraţia aparţine lui Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air, ca reacţie la declaraţiile ministrului Transporturilor Anatol Şalaru. Acesta a declarat, marţi, pentru "Adevărul", Moldova că Wizz Air şi Blue Air nu ar fi interesate să aterizeze pe Aeroportul Chişinău deoarece aici taxele aeroportuare sunt exagerate.

"Suntem interesaţi de piaţa aeriană a Republicii Moldova şi ne aflăm în discuţii cu autorităţile de aici", a spus Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.

Reprezentantul operatorului aerian nu a vrut să comenteze la ce etapă a negocierilor se află, menţionând că acestea sunt confidenţiale. „Wizz Air nu poate comenta cu privire la negocierile comerciale confidenţiale. Dar putem confirma căa rămânem interesaţi în a creşte industria turismului din Moldova, de la orice aeroport unde zborurile low cost pot deveni disponibile", a adăugat Daniel de Carvalho.

De marţi, Republica Moldova are un spaţiu aerian comun cu Uniunea Europeană, iar orice operator poate zbura din şi spre Chişinău fără nicio restricţie, respectiv - toate companiile moldoveneşti se pot extinde în Europa.

Ministrul Anatol Şalaru: "Wizz Air şi Blue Air nu sunt interesate să aterizeze pe Aeroportul Chişinău"

Zboruri ieftine şi sigure în Uniunea Europeană. Află ce schimbări va aduce Moldovei Acordul privind spaţiul aerian comun cu UE

Undă verde spre cerul european. Vezi când se vor ieftini biletele de avion în Republica Moldova

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite