Protest la vila prezidenţială de la Condriţa, organizat de Partidul ŞOR: Am venit să-i dăm Maiei Sandu macaroanele pe care ni le pune în fiecare zi pe urechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Maia Sandu nu merită respectul cetăţenilor din cauza minciunilor pe care le spune zilnic. Înainte de a veni la Preşedinţie, a promis că va transforma vila de la Condriţa într-un spaţiu pentru femeile-victime ale violenţei domestice, lucru care nu s-a întâmplat. Asta au spus simpatizanţii Partidului ŞOR, care, echipaţi cu o cratiţă cu paste, au mers la Condriţa să-i dea şefei statului „macaroanele pe care le pune în zilnic pe urechile oamenilor.”

„A obosit de atâtea promisiuni. Ajunge atâta minciună! Zilnic, pentru întreţinerea vilei de la Condriţa, se cheltuie peste 80 de mii de lei. Anual, moldovenii plătesc 2,3 milioane de lei pentru întreţinerea acestei instituţii. Şi asta doar pentru ca Maia Sandu să vină să se plimbe aici. Asta deşi a promis că va transforma complexul rezidenţial de la Condriţa într-un spaţiu pentru femeile-victime ale violenţei domestice, lucru care nu s-a întâmplat. A promis că va scoate gardul de la Preşedinţie, dar nici această promisiune nu a fost îndeplinită. Cică nu reprezintă o prioritate. A lăsat poarta deschisă la Preşedinţie, dar, de fapt, Maia Sandu ne poartă cu minciuni”, a declarat reprezentantul Partidului „ŞOR”, Tatiana Platon. 

„Cât va mai dura această situaţie? Cât vom mai trăi în promisiuni şi în minciună? Cât vor mai plânge copiii noştri, cât vor mai pleca oamenii noştri dragi din Moldova, din cauza incompetenţilor de la guvernare? Jos Maia Sandu, jos guvernarea!”, a menţionat Svetlana Sochircă, primarul satului Susleni, raionul Orhei.

Reamintim că miercuri, zeci de persoane au participat la un flash-mob, organizat de Partidul „ŞOR”, în faţa „MoldovaGaz”. Oamenii au protestat faţă de tarifele mari la gazele naturale şi facturile exorbitante pe care trebuie să le plătească.

Iar marţi a fost organizat un flash-mob în faţa întreprinderii de stat „Franzeluţa”, în cadrul căruia aproximativ 100 de oameni şi-au exprimat nemulţumirea faţă de creşterea preţului la pâine. Oamenii au cerut demisia Guvernului şi ieftinirea produselor de panificaţie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite