Procurorii cer arestarea administratorilor localului „La Soacră”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procuratura municipiului Chişinău solicită ca cei doi administratori ai cafenelei „La scoacră” din Piaţa Centrală din Chişinău, în care acum trei zile s-a produs o explozie soldată cu rănirea mai multor persoane, să fie arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Cei doi sunt învinuiţi de încălcarea regulilor de protecţie a muncii şi vătămarea gravă a integrităţii corporale, cauzată din imprudenţă. Judecătoria sectorului Centru va examina demersul procurorilor astăzi, în cadrul unei şedinţe începând cu ora 11:00.

Procurorul interimar al municipiului Chişinău, Igor Popa, a dispus crearea unui grup mixt de urmărire penală care va investiga obiectiv şi operativ toate circumstanţele cazului.

Sâmbătă după-amiază, 9 ianuarie, o deflagraţie a zguduit Piaţa Centrală din Chişinău. În cafeneaua „La soacră” a explodat o butelie cu gaze, care era folosită ilegal. În rezultatul tragediei, 17 persoane au fost rănite. Patru dintre ele au primit îngrijiri medicale şi nu au fost spitalizate, iar trei persoane se află în stare extrem de gravă. Acestea au fost transportate la Bucureşti pentru tratament.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite