Procuror arestat după ce-a fost prins c-a luat mită pentru ascunderea unui furt, la Floreşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procurorul se află în arest preventiv pentru 72 de ore Foto: Adevărul
Procurorul se află în arest preventiv pentru 72 de ore Foto: Adevărul

Funcţionarul a fost reţinut de procurorii anticorupţie în aceeaşi zi în care încasase mita pentru încetarea urmăririi penale în cazul unui furt.

Un procuror din Floreşti a fost luat pe sus de colegii lui de la Procuratura Anticorupţie după ce i-ar fi cerut unui 2.000 de lei unui om ca să-l excludă din lista persoanelor căutate pentru comiterea unui furt şi, evident, să înceteze urmărirea penală aferentă.

Justiţiarul prins cu mită a fost reţinut de procurorii anticorupţie imediat după ce aceştia i-au găsit, în urma percheziţiilor desfăşurate în birou, cei 2.000 de lei primiţi în aceeaşi zi de la petiţionar. Ulterior, procurorul vizat a fost trimis în arest preventiv la izolatorul Centrului Naţional Anticorupţie. 

Procuratura Generală informează suplimentar cetăţenii despre posibilitatea de a comunica fapte de corupţie comise de angajaţi ai procuraturii, atât la linia verde a Procuraturii Generale (022) 226-648, cât şi direct, la Procuratura Anticorupţie (022) 257-407, de pe Bd. bd. Ştefan cel Mare 198, Chişinău.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite