Prima „coborâre în popor“ a lui Vlad Plahotniuc. A plecat la Bruxelles alături de liderii partidelor din coaliţia de guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Democratul Vlad Plahotniuc a plecat într-o vizită la Bruxelles, alături de liderii coaliţiei de guvernare. Asta după ce ieri controversatul om de afaceri a anunţat că se retrage din parlament pentru „a fi mai aproape de oameni“.

Omul de afaceri a anunţat despre aceasta într-un interviu pentru ziarul Timpul.

„Chiar în momentul în care interviul dvs va fi publicat, eu voi fi la Bruxelles, împreună cu colegii de Coaliţie, la o întâlnire cu oficiali europeni. Acolo se vor discuta lucruri pozitive pentru ţara noastră, în special chestiuni ce ţin de summitul de la Vilnius. Iată care este relaţia noastră cu UE, este un bazată pe sprijin şi bună conlucrare, nimeni nu încearcă să impună cuiva vreun lucru sau altul“, a declarat Plahotniuc.

Vizita lui Vlad Filat, Marian Lupu şi Ion Hadârcă, liderii celor trei partide de la guvernare, este efectuată la invitaţia comisarului european pentru Extindere, Stefan Fule. Potrivit corespondentului Publika TV la Bruxelles, din delegaţie fac parte, de asemenea, Valeriu Streleţ (PLDM) şi Oleg Bodrug (PLR).

În interviul citat, Vlad Plahotniuc susţine, de asemenea, că încă nu a decis dacă va candida sau nu pentru un nou mandat, la următoarele alegeri. „Nu am luat o decizie în acest sens şi nici nu mă grăbesc să mă gândesc la asta, mai avem multe de făcut până la alegeri. E mult prea devreme să începem de acum cu liste şi candidaturi“, a spus democratul.

„Extraterestru“, „fantoma“ cu dublă identitate sau Abramovici de Moldova. Cine este Vlad Plahotniuc

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite