Premierul Ungariei, Viktor Orban, va întreprinde o vizită în Republica Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AFP
FOTO AFP

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, va întreprinde o vizită în Republica Moldova, în viitorul apropiat. Anunţul a fost făcut de către ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Aureliu Ciocoi marţi, 4 februarie, după întâlnirea pe care a avut-o la Chişinău cu ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului al Ungariei, Péter Szijjártó.

„Am convenit asupra unei agende foarte intense a relaţiilor noastre bilaterale pentru perioada imediat următoare. Ca exemplu, fără a vă da detalii suplimentare, pot doar să vă spun că suntem în aşteptarea prim-ministrului Ungariei în viitorul apropiat”, a declarat Aureliu Ciocoi.

De asemenea, şeful diplomaţiei moldoveneşti a anunţat că în curând şi preşedintele Igor Dodon ar urma să plece într-o vizită în Ungaria. 

Aureliu Ciocoi a lăudat relaţiile bilaterale dintre cele două state, subliniind că sunt foarte intense.

În acest sens, şeful MAE a precizat că a mai fost convenit că la mijlocul lunii mai, Chişinăul va găzui cea de-a patra reuniune a comitetutului mixt interguvernamental Republica Moldova-Ungaria: „Şedinţă care va fi însoţită de un amplu for al oamenilor de afaceri din ambele state”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite