PPDA l-ar putea sprijini pe Cobzac în alegerile din Hânceşti? Slusari: Suntem într-o situaţie destul de dificilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PPDA Alexandru Slusari a afirmat că PPDA se află într-o situaţie destul de dificilă când vine vorba să decidă cărui candidat îi va oferi sprijinul în alegerile parlamentare noi din circumscripţia Hânceşti.

Alexandru Slusari susţine că, pe de o parte există un candidat înaintat oficial de PAS, Olesea Stamate, pe de altă parte şi-a anunţat intenţia de a candida în alegeri şi Grigore Cobzac, „candidatul la care Platforma DA s-a gândit în primul rând când a avut discuţii cu PAS”.

„Grigore Cobzac a fost prima opţiune a PPDA chiar dacă el era pe atunci membru PAS. Noi ne-am condus de o logică, persoana care a participat în alegerile din 24 februarie 2019, în condiţii mult mai complicate şi dificile şi a avut un scor frumos de 33%, a rezistat presiunii regimului, această persoană trebuie să meargă cu prima opţiune şi merită să fie susţinut”, a declarat Alexandru Slusari într-o conferinţă de presă. 

Vicepreşedintele PPDA a spus că „în loc ca partidele de centru-dreapta să se adune şi să înainteze un singur candidat, noi vedem ce se întâmplă şi toate aceste disensiuni, probleme favorizează candidatul socialist”.

Amintim că alegerile din Hânceşti se vor desfăşura pe 15 martie ca urmare a faptului că deputatul democrat Alexandru Botnari şi-a depus mandatul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite