PPDA: „Indivizii lui Ţuţu îşi aduc votanţii cu transport bine organizat la secţiile de votare şi îi aşteaptă verificând poza buletinului de vot”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Nastase si Constantin Tutu

Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr, condusă de Andrei Năstase, susţine că „indivizii lui Ţuţu mituiesc electoratul chiar de la deschiderea secţiilor de vot din circumscripţie”.

„Indivizii lui Ţuţu îşi aduc votanţii cu transport bine organizat la secţiile de votare şi îi aşteaptă verificând poza buletinului de vot. Oamenii sunt plătiţi în cazul în care au votat „corect” şi li se propun băuturi alcoolice”, se arată într-un comunicat de presă emis de PPDA:

„La secţiile de vot din circumscripţie internetul este bruiat. De exemplu secţia 33/7 nu a dispus de internet de la 7.00 până a 8.15. De asemenea şi la secţiile 33/13, 33/14, 33/15 nu a fost internet tomp de trei ore. La secţia 33/13 la ora 10.30 camera de supraveghere a urnei a fost scoasă la 11.20 min pe motiv că nu funcţionează. Dar scoaterea camerei a survenit imediat după ce o persoană de la PDM a discutat tet-a-tet cu preşedintele Comisiei Biroului electoral. O altă cameră a fost instalată abia peste o oră”, se spune în document.

PPDA a comunicat că „şi la acte secţii de vot se întâmplă lucruri ce depăşesc cadrul legal”. 

„La Dobruja reprezentanţii PD le plătesc oamenilor câte 500 de lei, dacă demonstrează că au votat pentru democraţi”, spun reprezentanţii PPDA.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite