Platforma DA, înregistrată de CEC în cursa electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Năstase FOTO IPN
Andrei Năstase FOTO IPN

Lista de 101 candidaţii la funcţia de deputat în Parlament din partea Partidul Politic „Platforma Demnitate şi Adevăr”, dar şi simbolul electoral al formaţiunii au fost înregistrate astăzi, 31 mai, de către Comisia Electorală Centrală (CEC), transmite IPN.

Platforma Demnitate şi Adevăr a depus la Comisia Electorală Centrală actele pentru a se înregistra în cursa electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie pe 24 mai. Atunci, liderul formaţiunii a declarat că în listele depuse la CEC se regăsesc oameni integri, profesionişti, care au demonstrat în timp că pot livra rezultate bune pentru cetăţeni, pentru ţară. Printre persoanele de pe listele Platformei, întâi de toate se regăsesc colegii lui din Parlament, care şi-au dorit să participe la alegerile din 11 iulie, dar şi primari, consilieri, oameni din diaspora. El a mai spus că listele Platformei DA mai rămân deschise.

Până în prezent în cursa electorală au mai fost înregistraţi: Partidul Acasă Construim Europa, Partidul Acţiunii Comune Congresul Civic, Blocul electoral „Renato Usatîi”, Partidul Acţiune şi Solidaritate, Partidul Politic Şor şi Blocul electoral al Comuniştilor şi Socialiştilor, Mişcarea Profesioniştilor „Speranţa - Надежда” şi Partidul Democrat.

Desemnarea pretendenţilor la funcţia de deputat are loc până pe 11 iunie, cel târziu cu 30 de zile înainte de ziua alegerilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite