Perheziţii la Cahul: Poliţiştii au confiscat arme, bani şi droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO politia.md
FOTO politia.md

Oamenii legii au efectuat un şir de percheziţii marţi, 27 noiembrie, în raionul Cahul, la domiciliile şi automobilele membrilor unui grup criminal organizat, specializat în circulaţia ilegală a drogurilor în sudul R. Moldova

În cadrul percheziţiilor au fost depistate şi ridicate şase pachete cu o substanţă vegetală în ele (сonform datelor preliminare – marihuana) destinată pentru înstrăinare, un pistol de model CZ75; un pistol de model Zigzela; un pistol traumatic; o carabină de model Remington; о armă cu ţeavă lisă fără careva semne de identificare; un pumnal; 50 de cartuşe calibu 9 mm; 50 de cartuşe calibru 5,6 mm; două cartuşe calibu 5,45; cinci cartuşe calibru 7 mm; patru staţii portative, bani în sumă de 8.000 lei şi 1.250 Dolari SUA, obţinuţi în urma înstrăinării ilegale a drogurilor.

Conform datelor preliminare armele, muniţiile şi dispoziţii tehnice menţionate au fost utilizate pentru săvârşirea diferitor infracţiuni.

La moment se efectuează măsurii de urmărirea penală pentru depistare tuturor membrilor grupului criminal organizat şi infracţiunilor comise de către aceştea.

În cazul în care instanţa de judecată va stabili vinovăţia persoanelor acuzate, care se află în stare de arest, acestea riscă o pedeapsă cu închisoare pentru circulaţia ilegală a drogurilor, în scop de înstrăinare, de la 7 la 15 de ani.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite