Pavel Filip: Anume astăzi, când ne amintim de tragedia războiului, realizăm cel mai bine că pentru a ne dezvolta avem nevoie de pace

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO gov.md
FOTO gov.md

Premierul Pavel Filip a transmis un mesaj de felicitare marţi, 9 Mai, cu prijelul aniversării a 72 de ani de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, dar şi cu ocazia aniversării Zilei Europei.

„Anume astăzi, când ne amintim de tragedia războiului, de vieţile umane pierdute şi de consecinţele conflictelor sângeroase, realizăm cel mai bine că pentru a ne dezvolta avem nevoie de pace, prosperitate şi încredere în ziua de mâine”, se arată în postarea prim-ministrului de pe Facebook.

Premierul menţionează că astăzi marcăm şi Ziua Europei, iar această zi capătă o importanţă tot mai mare pentru ţara noastră. 

„Valorile promovate de UE asigură pacea şi prosperitatea în regiune, iată de ce, cred că ziua de 9 mai trebuie să fie una care ne uneşte în parcursul pentru un viitor mai bun.                Dragi veterani, Vă mulţumesc pentru curajul de care aţi dat dovadă, pentru sacrificiul şi jertfele făcute pentru a oferi noilor generaţii posibilitatea de a creşte în pace, sub un cer senin şi cu speranţe în viitor. Acum e rândul nostru, al cetăţenilor Republicii Moldova, să muncim pentru realizarea parcursului european al Moldovei”, a conchis Filip.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite