Opt curse aeriene de pe Aeroportul Internaţional Chişinău au fost amânate sau anulate, din cauza ceţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe curse aeriene au fost anulate, redirecţionate sau ţinute la sol, din cauza ceţii. Potrivit ofiţerului de presă al „Avia Invest“, compania care a concesionat Aeroportul Chişinău, unele zboruri au fost anulate încă de-ieri.

Aseară, la ora 21.40, a fost anulată cursa spre Istanbul/Ataturk, iar în această dimineaţă nu şi-a luat zborul avionul spre Bucureşti/Otopeni, de la 07.30 dimineaţa, relevă IPN.

Cu două ore va întârzia avionul spre Londra/Stansted. Aeronava urma să decoleze la 12.00, însă cursa a fost amânată pentru ora 14.10.

Avionul din Roma/Fiumicino, care trebuia să aterizeze aseară la Chişinău, la ora 18.20, a fost redirecţionat şi va ateriza pe aeroportul Bucureşti/Otopeni, astăzi, la ora 11.00.

Cursa din Istanbul /Ataturk aterizează la Chişinău cu întârziere de o oră, la 11.10. Avionul din Moscova/Domodedovo, care urma să aterizeze la Chişinău, la ora 11.15, va ateriza la 13.40. Cursa din Veneţia/Marco Polo întârzie cu aproape două ore. Avionul urma să aterizeze la Chişinău 11.35, dar este aşteptat la 13.05. Peste două ore de întârziere are şi cursa din Londra/Stansted. Pasagerii urmau să vină la Chişinău la ora 18.40, însă avionul va ateriza estimativ la 21.10.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite