Ofiţerii SIS au descins într-un cazino în care erau organizate ilegal jocuri de poker. Printre clienţi, şi funcţionari publici VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Serviciul de Informaţii şi Securitate a organizat descinderi într-un local de jocuri de noroc din Chişinău. În acest local şi-ar fi desfăşurat activitatea o grupare specializată în organizarea şi întreţinerea jocurilor de poker, evitând achitarea taxelor în bugetul de stat.

În momentul operaţiunii, ofiţerii SIS şi procurorii au depistat în local circa 60 de clienţi, printre care şi funcţionari publici. De asemenea, au fost ridicate 11 mese de poker, cărţi şi fise de joc, o sumă impunătoare de bani, provenită din încasări, tehnică de calcul, echipamente şi servere utilizate în activitatea infracţională, inclusiv obiecte şi substanţe interzise de lege.

S-a stabilit că gruparea acţiona sub paravanul unei organizaţii obşteşti non-profit, iar membrii acesteia îşi desfăşurau activitatea de întreprinzător în mod clandestin, fără a deţine licenţe, reuşind să acumuleze venituri considerabile.

Ofiţerii SIS şi procurorii continuă acţiunile în cadrul urmăririi penale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite