O nouă alertă cu bombă la Primăria Chişinău. Într-o altă comunicare e vizat Aeroportul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Interzis

Primăria Chişinău a fost din nou evacuată miercuri, 20 iulie. Este a doua alertă cu bombă pe parcursul acestei zile, după cea de dimineaţă. O alertă cu bombă a fost dată şi la Aeroportul Internaţional Chişinău, transmite IPN.

Aeroportul Internaţional Chişinău şi-a sistat activitatea la ora 15.30. Serviciile de intervenţie au făcut verificări şi nu au depistat nimic suspect, precizează Poliţia de Frontieră. Aşa cum prevede procedura, toţi membrii personalului şi călătorii care se aflau în clădire au fost evacuaţi. La 16.55 aeroportul şi-a reluat activitatea în regim normal.

În această dimineaţă, o alertă cu bombă a vizat Primăria municipiului Chişinău şi alta – Piaţa Centrală. Secţia de poliţie a Inspectoratului Centru a fost sesizată că în aceste spaţii sunt amplasate obiecte explozibile. După verificări, alertele au fost declarate false.

Autorul comunicării mincinoase despre explozii riscă amendă până la 42 500 de lei sau pedeapsă sub formă de muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare până la 2 ani. Dacă fapta este comisă de către minori, sunt amendaţi părinţii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite