O avocată din Moldova, reţinută în flagrant de CNA pentru trafic de influenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O avocată a fost reţinută de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie. Femeia este bănuită de trafic de influenţă. Ea ar fi primit 1.500 de euro de la mama unui deţinut afirmând că ar putea influenţa persoane publice din cadrul Procuraturii şi Judecătoriei sectorului Rîşcani din Chişinău, în vederea scutirii bărbatului de executarea pedepsei.

Deţinutul este condamnat la patru ani de închisoare pentru huliganism şi îşi executa pedeapsă într-un penitenciar de tip semiînchis.

Reţinerea în flagrant delict a avocatei a avut loc în biroul de serviciu al acesteia ,după primirea mijloacelor financiare transmise sub controlul CNA, 600 de euro din cei 1.500 de euro extorcaţi. Ea a predat banii benevol, fiind reţinută pe un termen de 72 de ore.

        

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Dacă va fi găsită vinovată, bănuita riscă o pedeapsă cu închisoare de până la şase ani sau amendă în mărime de până la 4.000 unităţi convenţionale - echivalentul sumei de 200.000 de lei, informează serviciul de presă al CNA.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite