O ambulanţă s-a răsturnat după ce s-a izbit în două maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto simbol FOTO Adevărul
Foto simbol FOTO Adevărul

Un medic şi un felcer din Capitală au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce ambulanţa în care se aflau s-a ciocnit cu două automobile şi s-a răsturnat.

Accidentul s-a produs aseară, la intersecţia bulevardului Decebal cu strada Trandafirilor. Inspectorul Serviciului Relaţii cu Publicul al Direcţiei Poliţie Rutieră, Aurelia Mija, a declarat că ambulanţa se deplasa la culoarea roşie a semaforului, cu girofarul conectat, şi s-a izbit în două automobile care se deplasau regulamentar, la culoarea verde, dar nu i-au cedat trecerea.

Potrivit Centrului Naţional de Medicină Urgentă, impactul a fost atât de puternic, încât autospeciala s-a răsturnat. Medicul şi felcerul au suferit traumatisme cranio-cerebrale, iar şoferul s-a ales cu o contuzie a cotului. Toate cele trei persoane din ambulanţă au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, transmite Info-Prim Neo.

Oamenii legii susţin că şoferii celor două automobile urmau să cedeze trecerea ambulanţei care avea girofarul conectat. La rândul său, şoferul de pe ambulanţă urma să se asigure la trecerea intersecţiei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite