Moldova câştigă aurul la Campionatul European de lupte greco-romane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa naţională a Republicii Moldova a fost reprezentată de şase sportivi. FOTO mts.gov.md
Echipa naţională a Republicii Moldova a fost reprezentată de şase sportivi. FOTO mts.gov.md

Republica Moldova a obţinut rezultate remarcabile la competiţia de lupte libere şi greco-romane pentru sportivii de până la 23 de ani, desfăşurată în perioada 25-30 martie în oraşul Walbrzych, Polonia.

La Campionatul European de lupte greco-romane, echipa naţională a fost reprezentată de şase sportivi şi antrenori. Victor Ciobanu, categoria 59 kg, a cucerit medalia de aur, după ce i-a învins în calificări pe bulgarul Nicola Vichev, în optimi de finală - pe sârbul Tamas Nadj, în sferturi de finală - pe armeanul Vazgen Khachatryan, în semifinală - pe azerul Eldaniz Azizli şi în finală - pe rusul Zaur Kabolev, informează Ministerul Tineretului şi Sportului.

Daniel Cataraga, luptăror la categoria 71 kg, a obţinut medalia de aur, după ce i-a învins în optimi de finală pe croatul Vedran Luketin, în pătrimi de finală - pe belarusul Tsimur Berdyieu, în semifinală - pe rusul Aleksei Kiiankin şi în finală - pe suedezul Daniel Soini. Petru Şevciuc, categoria 75 kg, a cucerit bronzul în lupta cu suedezul Bogdan Kourinnoi, iar Maxim Mamulat, categoria 66 kg, a obţinut locul cinci în competiţie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite