Milionarul Victor Şelin a venit cu sicriul la Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PSD vrea să bată 101 cuie în „coșciugul Alianței pentru Integrare Europeană“
PSD vrea să bată 101 cuie în „coșciugul Alianței pentru Integrare Europeană“

Reprezentanţi ai Partidului Social Democrat și zeci de protestatari au adus astăzi, 1 decembrie, un capac pentru sicriu la sediul Legislativului, scandând lozinci antiguvernamentale.

Milionarul Victor Şelin a condus membrii partidului său la un protest în faţa Parlamentului Republicii Moldova. Protestatari au adus un capac pentru sicriu, pe care era inscripţionat „Guvernul".

Reprezentanţii PSD susţin că cer demiterea Guvernului, deoarece cetăţenii Republicii Moldova sunt nemulțumiţi de tarifele exagerate şi preţurile exagerate la produse alimentare şi medicamente.

Anterior liderul PSD, Victor Șelin a anunțat că au organizat campania "Poporul Moldovei împotriva Guvernului". Acţiunea dată se desfăşoară în Piaţa Marii Adunări Naţionale, unde sunt amplasate corturi destinate colectării de semnături, care vor fi ataşate petiţiei naţionale care va fi depusă la Curtea de Apel.

Protest neobişnuit în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Pensionarii au venit cu papuci, bluze şi chiar proteze pentru guvernanţi

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite