Mascaţii de la „Fulger“ au prins o reţea de proxeneţi, în centrul Chişinăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proxeneţii puneau mai multe fete să întreţină relaţii sexuale cu diverse persoane într-un apartament din centrul Capitalei.

Membrii unei reţele criminale au fost reţinuţi ieri de către angajaţii Direcţiei de Poliţie a Capitalei şi cei ai Brigăzii de Poliţiei cu Destinaţie Specială „Fulger“. E vorba de nişte proxeneţi care puneau mai multe fete să întreţină relaţii sexuale cu diverse persoane într-un apartament din centrul Capitalei. În urma percheziţiilor desfăşurate la „cuibuşorul de nebunii“ contra cost, mascaţii au descoperit substanţe narcotice şi banii marcaţi, transmişi de poliţişti.

Din datele anchetatorilor reiese că prostituatele le transmiteau proxeneţilor banii pe care-i obţineau de la clienţi şi care variau între 600 şi 1.000 de lei pentru o oră de raporturi sexuale.

Gruparea criminală surprinsă de oamenii legii era formată din patru bărbaţi cu vârstele cuprinse între 24 şi 33 de ani şi două femei de 24 şi 29 de ani, originari din Chişinău şi din raioanele Cantemir, Cimişlia şi Leova. Toţi cei patru indivizi racolau, adăpostau şi transportau fetele în diverse locaţii, unde acestea se prostituau. Printre victime a fost găsite şi 10 minore de 16-17 ani, racolate de prin raioane. 

Acum toţi membrii reţelei criminale sunt anchetaţi penal, în stare de arest, pentru trafic de copii. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă între 20 şi 25 de ani de puşcărie sau închisoare pe viaţă. Totodată, cei prinşi sunt cercetaţi şi pentru păstrare şi consum de droguri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite