Maia Sandu îi sugerează procurorului general că ar trebui să se autosesizeze după interviul asasinului Vitalie Proca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO colaj Adevărul
FOTO colaj Adevărul

Liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, îi sugerează procurorului general, Eduard Harunjen, că ar trebui să se autosesizeze după interviul oferit de asasinul Vitalie Proca, în care acesta a dezvăluit că uciderea bancherului rus Gherman Gorbunţov trebuia să fie executată la comanda lui Vlad Plahotniuc.

„Un interviu despre lumea criminală din Republica Moldova, care a ajuns să controleze ţara. Domnule Procuror General Harunjen, şi de această dată o să vă faceţi că plouă?”, a menţionat Maia Sandu într-o postare pe Facebook.

Amintim că şi Igor Dodon a comentat în dimineaţa de vineri, 3 noiembrie, interviul realizat de JurnalTV cu interlopul Vitalie Proca. Preşedintele ţării afirmă că regretă faptul „că cetăţenii trebuie să fie martorii unor reglări de conturi, în public, între grupări care sunt departe de agenda socială şi economică a oamenilor simpli”.

Asasinul moldovean Vitalie Proca, condamnat la 21 de ani şi 8 luni de închisoare în România pentru tentativă de omor, a oferit un interviu postului de televiziune JurnalTVîn care a afirmat că trebuia să-l asasineze pe bancherul rus Gherman Gorbunţov la comanda liderului Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite