Maia Sandu a mulţumit României pentru lotul de vaccin ajuns sâmbătă în R. Moldova: Datorită României am asigurat ţara cu vaccin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu
Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu

Preşedintele Republicii Moldova Maia Sandu a mulţumit României pentru lotul de vaccin de 100.800 de doze care a ajuns sâmbătă în R. Moldova Aceasta susţine că „datorită acestei donaţii, dar şi celor anterioare oferite de România”, ţara are vaccinuri, astfel încât fiecare cetăţean care doreşte să se vaccineze să aibă această posibilitate.

„Datorită acestei donaţii, dar şi celor anterioare oferite de România, am reuşit să ne asigurăm ţara cu vaccin, astfel încât fiecare cetăţean care doreşte să se vaccineze să aibă această posibilitate. Suntem recunoscători României pentru tot sprijinul oferit necondiţionat de la începutul acestei crize sanitare. Acum e important să continuăm procesul de vaccinare. Fiecare om vaccinat creşte speranţa că vom reuşi să ieşim din această criză pandemică şi să revenim la normalitate. Avem multe de făcut împreună!”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook, transmite News.ro. 

100 800 de doze de vaccin anti-COVID-19 Astra Zeneca, donate de România, au ajuns la Chişinău cu două mijloace de transport aflate în dotarea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI din România. Vaccinurile au fost depozitate la Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică (ANSP), iar luni vor ajunge în teritoriu.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite