Leancă, despre Filat: A distrus vieţile multor oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leancă, a venit cu o replică vineri, 8 iulie, după ce Vlad Filat a adus mai multe acuzaţii la adresa sa.

Fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care l-a învinuit pe Leancă de mărturii false.

„Îmi aduc aminte privirea domnului Iurie Leanca, cel care a făcut declaraţii împotriva mea la el acasă, pe 14 octombrie, într-o zi liberă, noaptea, pe intuneric, ca în 1937. La fel şi la cei care, şantajaţi sau ademeniţi de funcţii, au depus mărturii false împotriva mea facând "un pact cu diavolul" crezând că aşa vor fi absolviti de responsabilitate”, a scris Filat.

Replica liderului PPEM nu s-a lăsat mult aşteptată şi a fost postată tot în mediul virtual, pe Facebook.

„Cred că pe omul ăsta nu-l ajută nimic, nu învaţă nimic din greşeli şi de asta a ajuns unde a ajuns, din cel mai popular politician în ceea ce este acum. A distrus vieţile şi speranţele multor oameni, şi-a distrus-o pe a lui, iar acum încearcă să se răzbune pentru situaţia tristă în care se află, prin metoda pe care a folosit-o şi în politică, victimizare, laşitate şi împroşcat cu noroi în toate direcţiile. Lecţia Filat este una bună pentru toată clasa politică, să înţelegem cu toţii unde duce aroganţa şi beţia puterii”, a declarat Iurie Leancă.

Amintim că, în ultimul timp, ex-premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă, este supus mai multor atacuri. Recent, fostul şef adjunct al Serviciului prevenirea şi combaterea spălărilor de bani, Mihail Gofman, a declarat că Leancă va fi următorul reţinut, după Filat şi Şor, iar joi, 7 iulie, acelaşi lucru la declarat şi liderul PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul unei emisiuni televizate.

Fostul premier al Republici Moldova, Vlad Filat, a fost condamnat de magistraţi, la 9 ani de închisoare. Ex-prim-ministrul este învinuit de trafic de influenţă şi corupere pasivă. Vlad Filat pledează nevinovat, iar sentinţa sa este cu drept de apel.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite