Krasnoselskii, despre cei doi deputaţi din partea Transnistriei care au acces în Parlamentul de la Chişinău: Sunt nişte prostii. Ei nu au nimic cu noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO president.gospmr.ru
FOTO president.gospmr.ru

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselskii, susţine că cei doi deputaţi, care au intrat în Parlamentul de la Chişinău, în alegerile din 24 februarie pe circumscripţiile uninominale deschise pentru locuitorii din Transnistria, vor reprezenta interesele Republicii Moldova şi nu cele ale regiunii transnistrene.

Vadim Krasnoselskii afirmă că Tiraspolul nu are niciun fel de contacte cu cei doi şi că aceştia nici măcar nu sunt „cetăţeni ai Transnistriei”.

„Ce fel de reprezentanţi ai Transnistriei sunt ei? Acestea sunt nişte prostii. Ei nu sunt cetăţeni ai Transnistriei, ei nu au avut şi nu vor avea nimic cu noi. Ei vor reprezenta fie interesele partidului pe care îl reprezintă, fie pe ei înşişi. Sunt problemele lor. Noi nu vedem niciun fel de contacte sau interacţiuni cu ei, pentru că este contraproductiv. Despre ce să discutăm? Oamenii nu cunosc nimic. Formal, ei sunt aleşi într-un mod oarecare, dar în realitate toţi înţeleg că asta e de râs”, a declarat Vadim Krasnoselskii într-un interviu pentru un post de televiziune din regiunea transnistreană.

Amintim că în cele două circumscripţii uninominale deschise pentru locuitorii din Transnistria, în alegerile din 24 februarie, au învins doi candidaţi independenţi - Alexandr Oleinic şi Viorel Melnic.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite