Joseph Daul, iritat de un jurnalist după ce a fost întrebat dacă a primit cadouri de la Vlad Filat: „Dacă am fi în Franţa, mi-aş lua un avocat şi aş depune o plângere”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joseph Daul, preşedintele grupului PPE din Parlamentul European

Preşedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, a avut o întrevedere cu Maia Sandu joi, 5 septembrie, la Chişinău. Apoi, cei doi oficiali au răspuns la întrebările jurnaliştilor. Întrebat dacă este adevărat că a primit daruri de la Vlad Filat, pe când acesta era premier şi liderul PLDM, Joseph Daul s-a arătat deranjat de întrebare şi a declarat că, dacă ar fi în Franţa, l-ar ataca în instanţă pe jurnalist pentru că ar răspândi ştiri false.

„Dacă am fi în Franţa, mi-aş lua un avocat şi aş depune o plângere. Unde sunt dovezile? Dacă puteţi dovedi că am primit un cadou, mergeţi înainte. Este fals, este o minciună. Sistemul de aici arată că în aşa mod se doreşte de a deturna adevărul şi a nu face o justiţie independentă. Dacă aţi fi în Franţa, aş depune imediat o plângere împotriva dumneavoastră, pentru că acest lucru trebuie clarificat şi nu putem răspândi asemenea lucruri despre persoane. Într-o justiţie care funcţionează bine, aş depunde îndată o plângere”, a declarat Jiseph Daul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite