Ion Sturza l-a invitat pe liderul PSRM la discuţii. Dodon:„Vom examina dacă vom fi prezenţi la acea şedinţă parlamentară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon a răspuns invitaţiei lui ion Sturza FOTO: Alexandru Tarlev
Igor Dodon a răspuns invitaţiei lui ion Sturza FOTO: Alexandru Tarlev

Preşedintele PSRM, Igor Dodon, a anunţat că Ion Sturza i-a solicitat o întrevedere şi a postat un mesaj în care îl îndeamnă pe premierul desemnat să se trezească la realitate, admiţând că deputaţii socialişti ar putea, în general, să lipsească de la şedinţa parlamentară în care va fi supusă votului candidatura acestuia.

Dodon îi aduce acuzaţii lui Ion Sturza într-un mesaj postat pe Facebook, anunţând că a fost invitat de către acesta la discuţii.

„Partidul Socialiştilor a luat o atitudine şi o poziţie clară faţă de situaţia politică din ţară. Nu votăm niciun candidat la funcţia de premier sau de preşedinte în actualul format al legislaturii. Mai mult decât atât, vom examina în fracţiune dacă în general vom fi prezenţi la acea şedinţă parlamentară. (...)Vă dorim să aveţi cât mai puţine voturi şi să vă treziţi la realitate. Plecaţi mai bine acolo unde vi-i casa, peste Prut – aşa veţi face măcar un lucru bun pentru moldoveni”, a scris Igor Dodon.

Ion Sturza a avut întrevederi până acum cu reprezentanţii PL, PLDM şi PPEM, urmând să prezinte pe 4 ianuarie programul de guvernare în Parlament. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite