Ion Sturza a discutat cu PL şi PLDM: Voi propune miniştri pentru un guvern tehnocrat şi neafiliat politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Sturza a avut întrevederi cu PL şi PLDM
Ion Sturza a avut întrevederi cu PL şi PLDM

Premierul desemnat, Ion Sturza, a declarat că a avut marţi, 29 decembrie, întrevederi cu reprezentanţii PL şi PLDM în cadrul cărora le-a prezentat liniile generale ale programului de guvernare.

Potrivit lui Ion Sturza, discuţiile cu liderii celor două formaţiuni au fost „scurte, bune şi la subiect”. „Nu a fost o întâlnire secretă, a fost o întâlnire scurtă. A fost ieri o agendă mai complicată, a fost şi şedinţa Parlamentului. Nu eu fac agenda partidelor. Am confirmat vechea strategie, conform căreia voi veni pe 4 ianuarie cu un program şi cu un guvern despre care pot să spun acum că este practic tehnocrat, nu numai neafiliat politic. Le-am descris liniile generale ale programului, un program de continuitate a guvernelor anterioare. Urmează ca partidele să decidă cum vor susţine guvernul luni în cadrul votării”, a declarat candidatul la funcţia de premier.

În acelaşi timp, Ion Sturza a anunţat că le-a promis reprezentanţilor PL şi PLDM că le va prezenta lista definitivată cu membrii guvernului înainte de a o transmite Parlamentului.   

Ion Sturza a avut astăzi, 30 decembrie, o întrevedere cu reprezentanţii autorităţilor publice locale şi urmează să se întâlnească mai târziu cu asociaţiile de fermieri. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite