Ion Ceban afirmă că liberalii îl ameninţă cu răfuială fizică: Voi apela la organele de drept să se autosesizeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Vedeţi unde o să vă găsiţi fiul”, el „poate să dispară fără urme sau poate să-l calce maşina”. Sunt câteva mesaje transmise de către unii membri ai PL părinţilor purtătorului de cuvânt al preşedintelui ţării, Ion Ceban, susţine acesta.

„În ultima perioadă de timp, primesc tot mai multe ameninţări de la diferiţi reprezentanţi ai Partidului Liberal. Sigur că nu am atras şi nu atrag atenţia până nu se întâmplă lucruri care mă deranjează cu adevărat, şi anume când este vizată familia”, a menţionat Ion Ceban pe Facebook.

Potrivit lui Ceban, în ultimele cîteva săptămâni ameninţările ar fi degenerat: „Au început ameninţări şi în adresa părinţilor, spre exemplu, din partea lui Mihai Moldovanu, şeful Direcţiei Sănătate a municipiului Chişinău, indirect, a făcut ameninţări la adresa tatălui meu care are gradul I de invaliditate pentru participarea la lichidarea consecinţelor avariei de la Cernobâl, în calitate de medic reanimatolog - că va fi lipsit de gradul de invaliditate, mai ales ţinând cont de faptul că are un cuvânt de spus în această comisie”. 

„Moldovanu a spus să fie atent unde-şi dă analizele şi ce tratamente primeşte, iar în adresa mamei - că va face tot posibilul şi va apela la toate instanţele, va plati toti banii ca mama să facă puşcărie. Ameninţările vin şi din partea consilierilor liberali, spre exemplu, a preşedintelui fracţiunii PL în CMC, Ion Cebanu: „vedeţi unde o să vă găsiţi fiul”, „poate să dispară fără urme sau poate să-l calce maşina”, transmise tot părinţilor mei”, a adăugat socialistul.

În opinia sa, toate acestea au legătură directă sau indirectă cu deconspirările schemelor de corupţie pe care le-ar fi făcut.

„Dar, reiterez, dacă aveţi să-mi spuneţi ceva, spuneţi-mi! Evitaţi intermediarii, terminaţi să-mi intimidaţi familia. Totodată, cred că voi apela totuşi la organele de drept să se autosesizeze”, a conchis Ion Ceban.

Liberalii au respins acuzaţiile. „Cine îi ameninţă? Liberalii? Păi, puterea e la dânşii”, a declarat Mihai Ghimpu marţi, 3 octombrie, într-o conferinţă de presă, precizând că nu este altceva decât frica socialiştilor faţă de ce ar fi făcut ei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite