Interpretul rus Filip Kirkorov va cânta duminică, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău. Acesta a fost întâlnit cu pâine şi sare pe Aeroport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Regele muzicii pop din Rusia, Filip Kirkorov, a venit la Chişinău unde va avea un concert duminică, 19 iunie, dedicat Zilei Absolventului. Anunţul a fost făcut de interpret după ce avionul cu care a venit Kirkorov a aterizat pe Aeroportul Chişinău. Kirkorov a venit împreună cu artistul rus David Manukyan, cunoscut şi sub numele de Dava, precum şi cu cântăreţul Vanea Dmitrienko, transmite Unimedia.

Interpreţii Filip Kirkorov, Dava şi Vanea Dmitrienko au fost întâmpinaţi, în sala VIP a Aeroportului, cu pâine şi sare. Cântăreţii i-au salutat pe toţi cei prezenţi în limba română.

„Am venit cu bucurie ca să încântăm publicul de aici cu muzica noastră, cu ocazia Zilei Absolventului. Cu toţii am fost absolvenţi, îmi amintesc de acea perioadă frumoasă. Aici, în Moldova este foarte frumos. Abia aştept să merg într-un restaurant moldovenesc, unde bucatele sunt foarte gustoase. Aici toţi sunt ospitalieri. De asemenea, oamenii, în special femeile sunt foarte frumoase. Astăzi ne vom plimba, vom face repetiţii, iar duminică îi aşteptăm pe toţi la concert”, a declarat Filip Kirkorov.

La rândul său, organizatorul concertului de duminică, activistul civic Veaceslav Valico îi îndeamnă pe toţi doritorii să vină la eveniment şi dă asigurări că acesta va fi unul de excepţie.

„Am păstrat suspansul până la capăt. În condiţiile în care, în spaţiul public, au fost foarte multe discuţii despre cine va cânta duminică în PMAN, precum vedeţi, publicul va fi încântat de aceşti interpreţi cu renume. Îi invit pe toţi în centrul Chişinăului pentru a se încărca cu emoţii pozitive, cu ocazia Zilei Absolventului”, a spus Veaceslav Valico.

Concertul dedicat Zilei Absolventului va începe la ora 15:00. Artiştii cu renume internaţional promit pentru toată lumea un show de excepţie. Intrarea e liberă pentru toţi doritorii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite