În incendiul din depozitul de la Ciocana şi-a pierdut viaţa o femeie de 44 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

În incendiul din 11 noiembrie, de pe strada Uzinelor din Chişinău, şi-a pierdut viaţa nu doar un pompier, dar şi o femeie de 44 de ani, care a lăsat în urmă o fetiţă de 11 ani şi un băiat de 20 de ani. Femeia era din localitatea Revaca, oraşul Sângera.

În momentul când a izbucnit incendiul, femeia se afla în interiorul depozitului şi nu a reuşit să fie salvată. După patru zile, au fost găsite rămăşitele carbonizate în interiorul depozitului.

Platforma guvern24.md face un apel către cetăţeni pentru a aduna suma de o mie de euro pentru cheltuielile de înmormântare a femeii.

În cazul pompierului decedat, platforma a făcut acelaşi apel pentru a aduna circa 300 de mii de lei, bani pe care familia pompierului o datora unei bănci. Oamenii au adunat suma necesară, iar acum se întreprind procedurile pentru a închide datoria.

Amintim că pompierii au luptat cu focul mai bine de 24 de ore, fiind afectată o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi a depozitului. În procesul de stingere a focului au fost implicaţi peste 110 pompieri şi salvatori. Un pompier a murit în timp ce a încercat să se lupte cu flăcările din interioul clădirii. Medicii au încercat să-l salveze, însă el s-a stins din viaţă în drum spre spital.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite