Grădiniţe închise şi cu risc de închidere din lipsă de bucătari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia generală educaţie, tineret şi sport a municipiului Chişinău informează părinţii despre situaţia alarmantă din capitală privind lipsa bucătarilor în unele instituţiile de educaţie timpurie din sectorul Botanica.

 Direcţia apelează la ajutorul părinţilor să ajute la identificarea bucătarilor pentru grădiniţele nr.17, nr.89 şi nr.96 din str. N. Zelinski, nr.153 din bd. Dacia, nr.112 din str. C. ş nr.182 de pe bd. Cuza Vodă şi nr.60 din str. Tiraspol, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei, din lipsă de bucătari unele grădiniţe riscă să-şi suspende activitatea, iar altele să nu poată reveni din vacanţă în termenul stabilit. Prin urmare, grădiniţa nr. 53 din Şoseaua Hânceşti, şi-a suspendat activitatea forţat din lipsă de bucătar.

Grădiniţa nr.17 din str. N. Zelinschi, nu-şi poate relua activitatea de luni, 16 iulie, din motivul lipsei de personal la bucătărie. Situaţii similare sunt şi la instituţiile preşcolare nr. 100 pe de bd. Moscovei, nr.106 din str. Hristo Botev şi nr. 66 din str. Constantin Stamati, 6.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite