Ghimpu, despre activitatea sălilor de jocuri de noroc: Ăsta nu-i business, asta-i moarte! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Alexandru Tarlev
FOTO Alexandru Tarlev

Liderul PL, Mihai Ghimpu, s-a arătat deranjat joi, 8 decembrie, la şedinţa Legislativului de faptul că proiectul de lege care vine să înăsprească regulile de activitate ale sălilor de jocuri de noroc nu este aprobat în cinci minute, dar au loc discuţii îndelungate. În acest context, liberalului i s-a creat o impresie că jumătate din deputaţi deţin cazinouri.

„Despre care business putem vorbi aici stimaţi colegi? Ăsta nu e business, e un viciu, aşa precum jocurile de noroc e şi alcoolul.

Trebuie să punem punct acestei activităţi care vin şi sărăcesc şi mai mult cetăţenii noştri, fiindcă se duc să joace nu acei care au bani mulţi, se duc acei care cred că vor câştiga ca să trăiască mai bine şi când colo e invers, ca la moldoveni. Săracii se duc, proştii fură milioane şi miliarde. Vă rog să susţineţi acest proiect”, a subliniat Ghimpu.

Conform priectului de lega adoptat de Parlament în prima lectură, activitatea cazinourilor va continua să fie licenţiată, dar procedura va fi reglementată riguros. Totodată, statul va avea monopol în raport cu alte domenii de practicare a jocurilor de noroc – saloane cu aparate, loterii, pariuri. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite