Galina Dodon, audiat─â de procurori: Este un dosar politic. Nu-mi recunosc vina

0
0
Galina Dodon
Igor Dodon ┼či Galina Dodon.

Galina Dodon, so┼úia fostului pre┼čedinte Igor Dodon, a fost audiat─â de c─âtre procurori joi, 16 iunie, ├«n dosarul ÔÇ×KuliokÔÇŁ (punga). Fosta prima doamn─â a R. Moldova calific─â dosarul penal deschis pe numele ei pentru ├«mbog─â┼úire ilicit─â ca fiind unul politic, motiv pentru care nu-┼či recunoa┼čte vina.

ÔÇ×Vreau s─â v─â zic c─â s-a deschis un dosar politic care are drept scop s─â denigreze ┼či s─â-l def─âimeze pe so┼úul meu. Se poart─â cu noi ├«n cel mai josnic mod. Au f─âcut perchezi┼úii la p─ârin┼úii no┼čtri, i-au intimidat, au f─âcut perchezi┼úii chiar ┼či ├«n veceul de afar─â, nu ┼čtiu ce au c─âutat. Avem de a face cu ni┼čte persoane care sunt instruite special ca s─â ne def─âimeze. Risc s─â presupun c─â urm─âtorul va fi copilul nostru care se ├«ntoarce acas─â din vacan┼ú─âÔÇŁ, a declarat Galina Dodon, v─âdit emo┼úionat─â, transmite TV8.

Amintim c─â Igor Dodon consider─â c─â ┼či de aceast─â dat─â este vorba despre un dosar politic, deschis la comanda pre┼čedintelui Maia Sandu.

ÔÇ×Procurorii i-au ├«nm├ónat cita┼úie so┼úiei mele ┼či o invit─â la procuratur─â s─â o pun─â sub ├«nvinuire, dup─â ce au oprit-o ├«n trafic, pe drum, c├ónd mergea cu copiii la lec┼úia de ┼čah (probabil este filat─â non-stop). Este un caz f─âr─â precedent pentru Republica Moldova, c├ónd dorin┼úa de r─âfuial─â asupra oponentului politic o ├«mpinge pe Maia Sandu, pre┼čedinte actual al ┼ú─ârii, s─â-mi atace so┼úia, copiii, mama, rudele apropiateÔÇŁ, a scris Igor Dodon pe Facebook.

Dodon a reiterat apelul s─âu c─âtre pre┼čedintele Maia Sandu ┼či ÔÇ×procurorii s─âiÔÇŁ.

ÔÇ×Elibera┼úi-v─â de ura voastr─â ┼či de complexele voastre ├«n raport cu mine personal, dar l─âsa┼úi-mi so┼úia, copiii ┼či familia ├«n pace. Exist─â lucruri care nu se iart─â. ┼×i neap─ârat va veni timpul c├ónd ve┼úi r─âspunde dur pentru aceste f─âr─âdelegiÔÇŁ, a mai spus Dodon.

Amintim c─â Igor Dodon r─âm├óne ├«n arest la domiciliu pentru 30 de zile, dup─â ce Curtea de Apel a respins recursul procurorilor privind eliberarea unui mandat de arestare preventiv─â pe numele fostului pre┼čedinte. Dodon a respins toate acuza┼úiile ┼či a men┼úionat c─â dosarele penale┬áau fost fabricate la comanda┬áMaiei Sandu pentru a distrage aten┼úia cet─â┼úenilor de la problemele actuale.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite