GALERIE FOTO Igor Dodon, la marşul solidarităţii oamenilor muncii: Trebuie să salvăm ţara de hoţi şi unionişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat marţi, 1 Mai, la marşul solidarităţii oamenilor muncii. Evenimentul a fost organizat de Partidul Socialiştilor, iar şeful statului s-a alăturat coloanei de manifestanţi şi a mers în fruntea acestora alături de liderul formaţiunii, Zinaida Greceanîi, şi candidatul socialist pentru Primăria Chişinău, Ion Ceban.

„Am salutat participarea a zeci de mii de oameni din toate păturile sociale: veterani, muncitori, studenţi, militari, pensionari. Le-am mulţumit tuturor pentru susţinerea şi încrederea pe care mi le acordă poporul Republicii Moldova”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele a spus că, în cadrul discursului rostit în faţa cetăţenilor, a subliniat că „ţara noastră trece o perioadă foarte complicată”. 

„Anul curent este Anul lui Ştefan cel Mare şi Sfînt, de care se mândreşte poporul nostru. Dar, totodată, avem un an electoral – urmează alegeri locale în municipiile Chişinău şi Bălţi, unde noi trebuie să învingem. Iar la finele anului urmează alegerile parlamentare, la care forţele stataliste vor avea ultima şansă să salveze ţara de tot felul de hoţi şi unionişti”, a specificat Dodon.

În plus, el a anunţat că în contextul zilei de 1 Mai a semnat un decret privind conferirea distincţiilor de stat pentru un grup de cetăţeni din mai multe domenii de activitate „care s-au remarcat prin muncă îndelungată şi ireproşabilă precum şi prin merite faţă de ţară şi succese deosebite în activitatea profesională”.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Igor Dodon preşedinte.md
Igor Dodon preşedinte.md
Igor Dodon preşedinte.md
Igor Dodon preşedinte.md
Igor Dodon preşedinte.md
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite