Anatol Şalaru: 1 Mai în Moldova nu este ziua celor care muncesc, dar ziua celor care îi mint pe cei care muncesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al Partidului Unităţii Naţionale (PUN), Anatol Şalaru, a criticat marşul socialiştilor dedicat zilei de 1 Mai. Potrivit lui, această zi în Republica Moldova nu este ziua celor care muncesc, ci ziua celor care îi mint pe cei care muncesc.

„De la câştigarea independenţei de stat, comuniştii, comuniştii vopsiţi în socialişti, stataliştii şi uneori proeuropenii au întreţinut în Republica Moldova un marasm social ce ne păstrează la margine lumii civilizate”, a scris Anatol Şalaru pe pagina sa de Facebook.

În opinia sa, chiar şi astăzi, „de la înălţimea averilor dobândite pe căi ilicite, Igor Dodon alături de complicii săi Zinaida Greceanâi, Ivan Ceban şi compania, vorbesc despre dreptatea socială pe care ei o calcă zi de zi”. 

„Spre deosebire de alţi ani, probabil Moscova a redus finanţările, PSRM a reuşit să adune din toată republica doar vreo două-trei mii de oameni, transformaţi de nacialnicii socialişti într-o turmă roşie”, a menţionat politicianul.

Liderul PUN a subliniat că oamenii veniţi la marşul PSRM ar fi „mituiţi cu câţiva leuţi”.

„Bieţii oameni au bătut Republica Moldova pentru a aplauda câteva zeci de minute pe cei care, de ani de zile, trăiesc din sudoarea muncii lor vânzându-le iluzii. În timp ce bieţii oamenii se întorc în sărăcia, nevoile şi mizeria oraşelor şi satelor basarabene, Igor Dodon cu staful PSRM vor sărbătorii maiovka asemeni Politbiroului pe vremuri”, a adăugat Şalaru.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite