FOTO Ruşii adună de pe câmp fructele europene călcate cu tractorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Putin le aruncă, ruşii le strâng. Locuitorii din regiunea Smolensk din Federaţia Rusă umblă pe câmpul în care zilele trecute au fost distruse o parte din produsele alimentare provenite din Uniunea Europeană şi strâng ce se mai poate salva.

Ziarul local ”Rabocii Puti” (rus. Рабочий путь) din Smolensk, a publicat câteva fotografii cu localnicii din satul Vâsochii Holm (rus. Высокий Холм) care sortează tonele de fructe şi legume aruncate cu tot cu lăzi pe câmpul din apropiere pentru a aduna ceva kilograme de piersici, nectarine sau roşii, după ce peste ele s-a mers cu tractorul.

Publicaţia scrie că oamenii le adună în saci şi le cară acasă. Unul dintre ei i-a declarat jurnalistului că ”din piersicii supuşi sancţiunilor va ieşi nişte horilcă excelentă, pentru prepararea ei nefiind nevoie nici măcar de zahăr, ci doar de puţină drojdie”, a declarat acesta.

Potrivit presei locale, în total pe câmpul de lângă satul Vâsochii Holm au fost distruse 6 tone de roşii şi 55 de tone de nectarine şi piersici provenite din ţări ale UE, pe care Rusia nu vrea să le accepte pe piaţa sa.

În febra urii faţă de produsele din Occident, autorităţile ruse ard şi distrug tone de carne, caşcaval, legume şi fructe.

image
image
image
image
image
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite