FC Zimbru și Dacia Chișinău trec în turul secund al preliminariilor Ligii Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două echipe din Capitală s-au impus decisiv în meciurile returi prin golurile lui Oleg Molla, din partea galben-verzilor și, respectiv, Mahim Mihailov, din atacul Daciei. În turul doi preliminar al ligii Europa vor mai evolua Milsami Orhei și Sheriff Tiraspol.

Meci dificil pentru jucătorii Zimbrului, s-au impus decisiv în fața oaspeților de la Bangor City, cu cele două goluri înscrise de Oleg Molla și un scor final de 2-1, care i-a trimis pe galbeni-verzi în turul doi preliminar al Ligii Europa, relevă Info-Prim Neo.

Pe de altă parte, Dacia merge mai departe în preliminarii, după ce golul mijlocașului Mahim Mihaliov din meciul retur, în poarta slovenilor de la NK Celje, a „înghețat" tabela de marcaj la 1-0.

Partidele din turul doi preliminar contând pentru Liga Europa vor ave loc pe 19 și 26 iulie. La aceste etape va juca și deținătoarea Cupei și Supercupei Moldovei, Milsami Orhei, care va evolua împotriva kazahilor de la Aktobe. În plus, Sheriff Tiraspol urmează să joace cu armenii de la Ulysses.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite