Embargourile Rusiei pentru R.Moldova sunt nişte şantaje electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Decizia Federaţiei Ruse de a impune embargouri Republicii Moldova este o strategie şantajistă FOTO Arhivă Adevărul
Decizia Federaţiei Ruse de a impune embargouri Republicii Moldova este o strategie şantajistă FOTO Arhivă Adevărul

Decizia Federaţiei Ruse de a impune embargouri Republici Moldova este o strategie şantajistă care are drept scop influenţarea opţiunii electoratului. Cel puţin asta susţine liderul fracţiunii parlamentare a Partidului Liberal Democrat, Valeriu Streleţ, transmite IPN.

În cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune „N 4”Streleţ a spus că în acest şantaj economic sunt implicaţi şi lideri ai unor partide din Republica Moldova, cum ar fi cel al socialiştilor. „Este inadmisibilă o asemenea atitudine din partea opoziţiei. Deoarece profită de acest şantaj economic pentru a manipula electoratul, embargourile nu sunt decât pârghii de influenţă politică a alegerii politice. Sunt sigur că ideea cu embargourile a fost sugerată şi de către unii lideri politici de la noi”, a spus fruntaşul PLDM. Acesta a menţionat că după alegeri situaţia se va calma.

Potrivit politicianului, partidul pe care îl reprezintă face tot posibilul pentru ameliorarea situaţiei. „O bună parte din producătorii de mere şi prune, care au suportat pierderi în urma embargourilor impuse de Rusia, au fost compensaţi, au fost găsite resurse pentru a fi compensate pierderile suportate de către toţi producătorii de fructe. Le mai explicăm oamenilor că după alegeri lucrurile se vor aranja”, a precizat Streleţ.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite