Dumitru Diacov, replică pentru Ion Sturza: „Chiar îi plictiseşti pe oameni cu meditaţiile tale. Şezând ba la Bucureşti, ba la Viena”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a reacţionat la afirmaţia ex-premierului Ion Sturza privind necesitatea ca Parlamentul să facă tot ce este posibil ca să declare Partidul Democrat în afara legii.

„Chiar îi plictiseşti pe oameni cu meditaţiile tale. Şezând ba la Bucureşti, ba la Viena, din când în când, iţi aduci aminte de noi toţi, „amărâţii de moldoveni”, cum ne porecleşti tu. Ţi-am spus de multe ori: „Ioane, vină acasă şi luptă aici pentru dreptate!” Preferi să comentezi de la distanţă! Mă miră cu câtă aroganţă vorbeşti tu de Partidul Democrat!”, a scris Dumitru Diacov pe pagina sa de Facebook.

Democratul susţine că în formaţiunea sa „sunt mii de oameni cinstiţi, patrioţi şi care muncesc zi de zi pentru binele Patriei”.

„Unii din ei au ocupat funcţii responsabile şi şi-au făcut datoria cu maximă dăruire. Tu ai venit în partid ăn primăvara lui 98 şi ai plecat din el tot în primăvara lui 2001. Eu şi colegii ţi-am încredinţat cele mai importante funcţii în stat, te-am sprijinit şi tot te-am lăudat. Cu ce ne-ai răspuns tu toţi aceşti ani? Acum spui că trebuie de dizolvat partidul. Dar cu ce sunt vinovaţi miile de membri - medici, învăţători, ţărani, primari, dar şi mulţii funcţionari de stat, care şi-au îndeplinit datoria cinstit? În ciuda agresivităţii tale, Ioane, eu voi face totul pentru a consolida Partidul Democrat, a ne debarasa de tot ce a fost rău, dar de a menţine şi a multiplica ceea ce a fost bun”, a mai spus Diacov.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite