Dodon: În timp ce guvernarea cheltuie milioane de lei pe parade şi concerte, pedagogii sunt impuşi să suporte cheltuieli pentru testele anti-COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon

Liderul Socialiştilor, Igor Dodon, acuză guvernarea PAS de gestionarea proastă a pandemiei COVID-19. Potrivit fostului şef de stat, „în contextul în care regimul de la guvernare organizează parade şi concerte, pe care cheltuie milioane de lei din bugetul de stat, angajaţii din educaţie sunt impuşi să suporte cheltuieli pentru testele anti-COVID-19.”

Igor Dodon a anunţat că membrii Comitetului Executiv al PSRM au analizat luni, 6 septembrie, şi „ultimele decizii controversate luate de noul regim, precum şi efectele negative ale acestora asupra oamenilor din ţară”. 

„S-a constatat o tendinţă îngrijorătoare de majorare a preţurilor la majoritatea produselor, inclusiv a carburanţilor, fapt care are un impact negativ şi provoacă nemulţumirea cetăţenilor. De asemenea, constatăm deficienţe în modul în care este gestionată criza pandemică. În contextul în care regimul de la guvernare organizează parade şi concerte, pe care cheltuie milioane de lei din bugetul de stat, angajaţii din educaţie sunt impuşi să suporte cheltuieli pentru testele anti-COVID-19”, a declarat Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite