Dodon ameninţă cu proteste în cazul în care va fi exclus din cursa prezidenţială: Nu vă jucaţi cu focul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PSRM la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a comentat marţi, 4 octombrie, investigaţia RISE Moldova despre „Banii lui Dodon din Bahamas”. Socialistul susţine că prin acest articol s-ar fi dorit fie denigrarea formaţiunii, fie s-a vrut un pretext ca guvernarea să poată exclude candidatul PSRM din cursă.

„Dacă cineva consideră că acesta poate fi motiv pentru a explude PSRM din campania electorală, vreau să-i preîntâmpin: o să le sară papucii!

Cel puţin 500 de mii de oameni care au semnat o să vină în Chişinău, dacă ei o să încerce să aplice nişte scenarii care au fost câţiva ani în urmă. Eu din Moldova nu o să plec, eu rămân aici şi eu mă ţin de cuvânt. O să fie în Piaţă toţi, de aceea să fie foarte clar, să nu se joace cu focul şi să încerce să ne excludă din cursa electorală având cel mai mare reiting peste 40%, conform sondajelor noastre interne”, afirmă Dodon.

Liderul PSRM confirmă aproape integral ipoteza investigaţiei cu o mică excepţie, banii care au rădăcini în offshore-ul din Bahamas au ajuns la unii membri PSRM, însă nu au fost folosiţi pentru finanţarea partidului sau a candidatului Igor Dodon. Fapt care în opinia sa nu poate fi numit „finanţare din exterior” precum a pretins autorul articolului.

În alt context, Dodon a explicat de ce îi este aproape Federaţia Rusă în viziunile sale politice.

„Eu am spus de mai multe ori că ceea ce face Putin în Rusia, sub aspect de întărire a statalităţii, promovarea patriotismului, o face bine şi consider că este un model în acest sens şi pentru Republica Moldova”, subliniază socialistul.

Igor Dodon a fost invitatul emisiunii „Pahomi” de la RealitateaTV.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite