De ziua noastră sărbătorim împreună cu cititorii. Vezi GALERIILE FOTO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cititorii ziarului nostru s-au îngrămădit în fața standului „Adevărul“
Cititorii ziarului nostru s-au îngrămădit în fața standului „Adevărul“

Toți oamenii care au trecut pe la standul Adevărul amenajat în fața Oficiului Poștal din centrul Chișinăului au primit ziare gratuite și autografe de la renumitul publicist român Grigore Cartianu.

Sute de cititori s-au îngrămădit astăzi la standul „Adevărul Moldova" pentru a ne felicita și a fi martori la lansarea volumului „Teroriștii printre noi". La eveniment au participat istoricii Mihai Tașcă și Igor Cașu, editorialistul Vitalie Ciobanu, Peter Imre - director general Adevărul Holding și Sabin Orcan, redactor-șef „Adevărul de seară", precum și Răzvan Ionescu.

Oamenii obișnuiți care ne-au vizitat la standul din fața Oficiului Poștal din centrul Capitalei au avut cuvinte de laudă, dar și sugestii la adresa publicației noastre.

Adevarul2 Adevarul3 Adevarul5

Click aici să vezi prima GALERIE FOTO!

„Vreau să știu mai multe despre guvernarea noastră, dar vreau să mai citesc și despre sport și, în mod special, fotbal, în paginile <Adevărul Moldova>", spune Pavel Rotaru, un antrenor de înot în vârstă de 23 de ani.

„Citesc <Adevărul> în fuga calului și pot să vă spun că îmi plac tare mult titlurile voastre. Mi-ar plăcea să găsesc în ziar mai multe informații despre cărțile pe care le comercializați și despre autori", mărturisește Bogdan Dinu, pensionar.

Adevarul7 Adevarul9 Adevarul10

Click aici să vezi cea de-a doua GALERIE FOTO!

„Bun venit în presa de limbă română din Republica Moldova! Vă citesc foarte atent pentru că aveți o privire diferită de celelalte ziare de aici. Cumpăr și <Historia> și <Foreign Policy>. De un an, voi schimbați mentalități", precizează Dumitru Parfenie, funcționar la Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor.

„Adevărul" a făcut istorie în Moldova

Premierul Vlad Filat: La mulţi ani, „Adevărul", un ziar independent şi imparţial

Fă cunoștință cu echipa „Adevărul". Ei sunt cei care spun lucrurilor pe nume

(VIDEO) Vezi mesajul Ambasadorului României la Chişinău pentru „Adevărul" din Republica Moldova

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite