Dacia Chișinău a mai făcut un pas spre primul titlu de campioană în Divizia Națională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Derby-ul celei de a treia etape din campionațul național de fotbal, care a opus echipele dacia Chișinău și Sheriff Tiraspol, nu a reușit să distingă o favorită certă la titlu în campionatul moldovenesc de fotbal.

Confruntându-se pe stadionul Zimbru din capitală, cele două lidere actuale din clasament au demonstrate un fotbal de calitate, cu ocazii spectaculoase de gol la porțile apărate de Eugen Matiughin și Vladislav Stoyanov.

Oaspeţii au deschis scorul, pe neașteptate, în minutul 18 de joc, autor fiind Cheptene. El a expediat o "torpilă" de la aproape 25 de metri, balonul a ciupit iarba din fața porții gazdelor, l-a păcălit pe Matiughin și a intrat îmn plasă. În pofida unui joc cu multe faze de calitate, scorul a rămas intact până aproape de finalul meciului. Şutul precis al georgianului Levan Korgalidze, din minutul 87, a restabilit egalitatea de pe tabela de marcaj, consemnând scorul final de 1-1. Astfel, după disputarea meciului, situația în vârful clasamentului a rămas neschimbată. "Lupii galbeni" sunt lideri cu 63 de puncte, iar "viespile" tiraspolene se află pe treapta secundă, având cu două puncte mai puțin.

În alte meciuri disputate miercuri seara au fost înregistrate rezultatele: Sfântul Gheorghe Suruceni - Academia UTM Chişinău 0-2, Nistru Otaci - Olimpia Bălţi 0-3, Găgăuzia Comrat - Milsami Orhei 0-3 şi FC Tiraspol - Rapid Ghidighici 0-0. Cu o zi înainte, în prologul etapei, Zimbru a destrămat-o pe Dinamo Tighina, cu 6-1.

În runda a 29-a care va avea loc sâmbătă și duminică, se vor confrunta Olimpia - Găgăuzia, Milsami - Dacia, Iskra-Stal - Nistru, Zimbru - FC Costuleni, Rapid - Dinamo, Academia UTM - FC Tiraspol și Sheriff - Sfântul Gheorghe.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite